Wie zijn laminaat groningen?

Even voorstellen dus..

Wie zijn laminaat Groningen?

Richard Traanman & Simone van der Laan.

 

Wij zijn Laminaat Groningen. Oftewel, de eigenaars. Wij houden van een grapje maar kunnen bloedserieus zijn als het aankomt op het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe vloer.

Richard heeft kennis vanaf het kiezen van een vloer tot het technische aspect. Wat voor ondervloer of plinten? Wat legt het makkelijkst?

Simone is hiernaast ook interieur styliste. Dat betekent dat zij een goed oog heeft voor wat matcht in jouw huis en interieur. Zo zul je niet tegen de lamp lopen als het gaat om jouw vloerkeuze en interieur.

Graag gaan we met je om de tafel zitten om te luisteren naar jouw situatie en wensen en smaak om je te helpen de juiste keuze te maken. Hier willen wij ook de tijd voor nemen zodat je ook jaren later nog blij bent met jouw kwaliteitsvloer.

Wat wij jou kunnen bieden

WIj zijn Laminaat Groningen, wij zijn Richard en Simone.
  • Een luisterend oor voor goed advies

  • Alle tijd om tot de juiste keuze te komen

  • Kwaliteitsvloeren waar je trots op kunt zijn

  • Meer dan 300 vloeren, altijd de juiste keuze

  • Topmerken en een eigen productlijn

  • Een lekkere kop koffie of thee

Maar er is nog meer...

Bezorgservice

Hiernaast hebben we nog een bezorgservice voor een goede prijs. In de winkel vertellen wij je er graag meer over. Het is natuurlijk afhankelijk van waar je woont.

legservice

Mocht je twee linkerhanden hebben of gewoon geen tijd om die nieuwe vloer zelf te leggen dan hebben wij een legservice gedaan door een selectie professionals die voor jou de vloer kunnen leggen.

Tijdelijke opslag van jouw vloer

Stel je voor; de keuze is gevallen op jouw perfecte vloer maar er moet nog geverfd worden en het huis is vlak voor het definitieve verhuizen een puinhoop. Dan zou het fijn zijn om de vloer even ergens te kunnen stallen totdat je toe bent aan het daadwerkelijke leggen van de vloer. Geen probleem, wij bewaken jouw nieuwe vloer totdat je de nieuwe vloer wilt gaan leggen.

Wat er over is na het leggen

Hij ligt die vloer! Maar toch zijn er nog een paar pakken laminaat over. Beetje jammer. Gelukkig doen wij niet moeilijk over het retourneren van deze pakken als je dat binnen 30 dagen doet en niet met halve pakken terug komt 🙂

Dus ben je op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Klik dan hier

Of wil je een PVC vloer? Kijk dan op deze pagina

En wanneer je verliefd wil worden op een houten vloer, dan moet je hier kijken.

 

Laminaat Groningen Collectie
Aspecta Click PVC Vloeren collectie
Douwes Dekker PVC Vloeren
Floor Life Laminaat Vloeren
Meister Laminaat Vloeren
Cusiel Houten Vloeren
Quick Step Laminaat Vloeren
Maison Laminaat