Archieven: Testimonials

Hinrich

Zeer goed en deskundig advies, wat ons verrast heeft. Er zijn installatie-opties geadresseerd die niet in Duitsland zijn behandeld in de winkels die we bezochten! Geweldig personeel dat ook ingaat op het project van de klant en suggesties geeft!

Umberto

Laminaat Groningen biedt unieke vloeren voor uitstekende prijzen. Eigenaren zijn erg klantvriendelijk en hebben verstand van zaken. Elke keer keurig geholpen. Echt een aanrader!

Klaas-Jan

laminaat Groningen een adres voor de gewone man/vrouw ..een adres zonder poespas…kwaliteit en kwantiteit+service kwaliteit en service dat is tegenwoordig moeilijk te vinden en bij welke grotere bouwmarkt of laminaatzaak krijg je de ondervloer en afwerk plintjes gratis nergens toch!!!! ik heb nu al zeker 5 mensen doorgestuurd naar dit adres en allen zijn zeer …

Klaas-Jan Lees verder »

Henk

Helemaal top hier een echte verademing. Goede voorlichting en geholpen aan een goede kwaliteit vloer. Hele woning ziet er nu tip top uit inclusief trap.

Iris

Gezellig gesprek met eerlijk verhaal en prijzen. Ben heel tevreden en stukken beter te woord gestaan dan in andere zaken. Service is ook een vak!!

Erik

Super mooie kwaliteit vloeren, goede prijs en ook nog een goede service. Na bijna twee jaren ziet de vloer er nog uit als nieuw!

Karlijn

Goede service. Leert haar klanten kennen. Ze heeft erg veel geduld. Helpt je goed mee bij het uitzoeken van een vloer. We hebben al 3x een vloer gekocht bij laminaatgroningen. Erg tevreden. Goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Sander

Zeer te vreden goede kwaliteit! Snelle levering vriendelijke mensen verstand van zaken en top service!!! Nadat het laminaat in de woonkamer zo goed is bevallen ook laminaat voor de slaapkamers besteld! Tevens ook het behang voor de babykamer! Super kwaliteit en super resultaat. Ik zal . Deze zaak iedereen adviseren. Ze hebben voor elk wat …

Sander Lees verder »

Jeroen

Voor de tweede keer een vloer besteld bij laminaat Groningen. Mijn oog viel wederom op de kwaliteitsvloeren. Deze x voor het eerst pvc tegels gekocht. Cosmetische mooi product en een goed advies! Niet meer de stunter kwa prijzen als vroeger. Maar wel een mega goed advies en product straks voor een nette prijs!! Bedankt voor …

Jeroen Lees verder »

Nick

Uitstekende service en veel kennis en tips!