Eerlijk Advies
Technische Kennis
Passie Voor Vloeren
Eigen Legservice
Topkwaliteit Vloeren

Quickstep Signature Geborstelde Eik Bruin SIG 4766

41,95 per m2

  • HydroSeal technolgie
  • Authenticiteit
  • 4V Groef
  • 9mm dikte
  • 25 jaar garantie
Categorie├źn: ,

Een geborstelde vloer is de nieuwste trend en nu heeft Quickstep de Signature Geborstelde Eik Bruin ontwikkeld, wat een toeval. De vloer geeft een prachtige uitstraling welke in elke woonkamer past.
Het is een vloer die op een plaatje mooi is maar in het echt nog veel mooier. Daarom nodig ik jou graag uit in onze showroom, dus wacht niet langer en maak direct jouw afspraak door hier te klikken.

Met de Signature serie heeft Quickstep zichzelf weer overtroffen. Door de geweldige aandacht voor detail zijn deze vloeren niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is de afmeting iets afwijkend van het ‘normale’ laminaat, waardoor de vloer nog meer opvalt.

Afmeting: 138 x 21,2 cm

Bij deze serie heeft Quickstep hun gepatenteerde technologie HydroSeal toegepast. Hierdoor is de vloer nog beter bestand tegen vocht.

9mm dikte met een slijtklasse 32 heeft u een vloer voor overal in uw huis.
De prachtige uitvoering met 4 authentieke groeven geeft een ware houten vloeren effect. Kom dit bewonderen in onze showroom.

De werkelijke authentieke uitstraling van de Quickstep Signature Geborstelde Eik Bruin geven het echte gevoel van een houten vloer weer. De V groef en oppervlakte details lijken rechtstreeks op een prachtige geleefde houten vloer. Hiermee is de Quickstep Signature echt uniek op de laminaatmarkt.

 

GARANTIE

En hoelang de garantie is op deze prachtige vloer? Gewoon 25 jaar. Want wij geloven in de hoge kwaliteit van deze vloer.

 

BEZORGEN?!?

Wil je de vloer graag in huis halen maar past het niet in je auto? Geen probleem. Onze prachtige oranje Laminaat Groningen bus heeft voldoende laadcapaciteit. Natuurlijk rijdt onze auto niet op water, dus zullen we hiervoor wel een kleine vergoeding in rekening moeten brengen. Vraag naar dit tarief in onze winkel, vaak goedkoper dan een aanhanger huren :p

Dikte

Gebruiksklasse

Groef

Pakinhoud In M2

Type Plank

Vloerverwarming