Eerlijk Advies
Technische Kennis
Passie Voor Vloeren
Eigen Legservice
Topkwaliteit Vloeren

Quickstep Signature SIG 4756 Gewaxte Eik Bruin

41,95 per m2

  • HydroSeal technolgie
  • Authenticiteit
  • 4V Groef
  • 9mm dikte
  • 25 jaar garantie
Categorie├źn: ,

Wauw, de Quickstep Signature gewaxte eik bruin. Een laminaatvloer die niet van een houten vloer te onderscheiden is.

Met de Signature serie heeft Quickstep zichzelf weer overtroffen. Door de geweldige aandacht voor detail zijn deze vloeren niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is de afmeting iets afwijkend van het ‘normale’ laminaat, waardoor de vloer nog meer opvalt.

Afmeting: 138 x 21,2 cm

Bij deze serie heeft Quickstep hun gepatenteerde technologie HydroSeal toegepast. Hierdoor is de vloer nog beter bestand tegen vocht.

9mm dikte met een slijtklasse 32 heeft u een vloer voor overal in uw huis.
De prachtige uitvoering met 4 authentieke groeven geeft een ware houten vloeren effect. Kom dit bewonderen in onze showroom.

Als je deze prachtige Quickstep Signature gewaxte bruin eik in het echt ziet zal je niet geloven dat dit laminaat is.

Door het geweldige Uniclic kliksysteem wat Quickstep heeft ontwikkelt is de vloer gemakkelijk zelf te leggen. Zelfs in de krappe hoeken en onder verwarmingselementen. Mocht je toch willen dat wij dit voor jou doen, vraag naar de tarieven en mogelijkheden.
Klik hier om meteen met ons in contact te komen

De werkelijke authentieke uitstraling van de planken geven het echte gevoel van een houten vloer weer. De V groef en oppervlakte details lijken rechtstreeks op een prachtige geleefde houten vloer. Hiermee is de Quickstep Signature echt uniek op de laminaatmarkt.

En hoelang de garantie is op deze prachtige vloer? Gewoon 25 jaar. Want wij geloven in de hoge kwaliteit van deze vloer.

Dikte

Gebruiksklasse

Groef

Pakinhoud In M2

Type Plank

Vloerverwarming