Eerlijk Advies
Technische Kennis
Passie Voor Vloeren
Eigen Legservice
Topkwaliteit Vloeren

Quickstep Signature Patina Eik Bruin SIG 4751

41,95 per m2

  • HydroSeal technolgie
  • Authenticiteit
  • 4V Groef
  • 9mm dikte
  • 25 jaar garantie
Categorie├źn: ,

Met rust en authenticiteit gemaakt in het achterhoofd, de Quickstep Signature Patina Eik Bruin. Denk je dat het niet waar is? Maak snel een afspraak om het in de showroom te bekijken. Klik voor jouw afspraak meteen hier.

Met de Signature serie heeft Quickstep zichzelf weer overtroffen. Door de geweldige aandacht voor detail zijn deze vloeren niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is de afmeting iets afwijkend van het ‘normale’ laminaat, waardoor de vloer nog meer opvalt.

Afmeting: 138 x 21,2 cm

Bij deze serie heeft Quickstep hun gepatenteerde technologie HydroSeal toegepast. Hierdoor is de vloer nog beter bestand tegen vocht.

9mm dikte met een slijtklasse 32 heeft u een vloer voor overal in uw huis.
De prachtige uitvoering met 4 authentieke groeven geeft een ware houten vloeren effect. Kom dit bewonderen in onze showroom.

Door het geweldige Uniclic kliksysteem wat Quickstep heeft ontwikkelt is de vloer gemakkelijk zelf te leggen. Zelfs in de krappe hoeken en onder verwarmingselementen. Mocht je toch willen dat wij dit voor jou doen, vraag naar de tarieven en mogelijkheden.
Klik hier om meteen met ons in contact te komen

De werkelijke authentieke uitstraling van de Quickstep Signature Patina Eik Bruin geven het echte gevoel van een houten vloer weer. De V groef en oppervlakte details lijken rechtstreeks op een prachtige geleefde houten vloer. Hiermee is de Quickstep Signature echt uniek op de laminaatmarkt.

 

GARANTIE

En hoelang de garantie is op deze prachtige vloer? Gewoon 25 jaar. Want wij geloven in de hoge kwaliteit van deze vloer.

 

BEZORGEN?!?

Wil je de vloer graag in huis halen maar past het niet in je auto? Geen probleem. Onze prachtige oranje Laminaat Groningen bus heeft voldoende laadcapaciteit. Natuurlijk rijdt onze auto niet op water, dus zullen we hiervoor wel een kleine vergoeding in rekening moeten brengen. Vraag naar dit tarief in onze winkel, vaak goedkoper dan een aanhanger huren :p

Dikte

Gebruiksklasse

Groef

Pakinhoud In M2

Type Plank

Vloerverwarming